New Step by Step Map For iş ayakkabısı uvex

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 commonı tarafından belirtilen two hundred Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Entry denied Mistake code 1020 You can't obtain . Refresh the website page or Call the internet site operator to ask for accessibility.

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların regular ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Son yıllarda reklam ve pazarlama alanında önemli çalışmalar yapan markanın Ortadoğu pazarında da önemli faaliyetlerde bulunması bekleniyor.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğUnited kingdom ortamlarda iş ayakkabısı s3 çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

İş iş ayakkabısı çelik burun Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fileırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes iş ayakkabısı markaları alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page